Topic Creator

dorento

Nike Air VaporMax Verkoop

Vergeleken met de Air Jordan 1 is de Air Jordan 13 wat saai, het silhouet experimenteert vooral met kleur en kleur alleen. Nike Air VaporMax Heren/Dames Maar nu, met de komst van nog meer innovatie, lijkt het erop dat het silhouet zijn streams begint te kruisen met aangrenzende hoofdlijnen, zoals de Nike Vapormax. De Air Jordan Reign is in wezen een zoolwissel en tilt het bovenwerk eenvoudigweg op naar de nieuwe demping, waarbij bepaalde aspecten worden gemodelleerd om het beter te helpen aanpassen.
De hoogte, hoewel met slechts een kleine marge verminderd, zorgt voor een veel slankere esthetiek die verder wordt benadrukt door de technische, dun geconstrueerde tong waarvan de branding neigt naar futurisme in de keuze van het lettertype en het gebruik van extra cijfers. Nike Air VaporMax Schoenen Laterale profielen maken het originele beeld compleet met zijn holo-embleem en gewatteerd leer; de teen en de mediale zijn echter heel verschillend, aangezien de eerste kiest voor een net met spanning, terwijl de laatste sluier is van licht ondoorzichtig synthetisch materiaal en een ritssluiting.

De elastische kraag, tong en oogjes geven echter de voorkeur aan een meer solide weergave van de koele toon, die allemaal passen bij de enigszins doorzichtige afwerking van de TPU-teller. Nike Air VaporMax te Koop Elders maken Swooshes, decallijnen en trekken het bovenwerk in lichtoranje en roze compleet, terwijl de zool een lichte dosis gerecyclede Grind-rubbers toevoegt.

Voordat het te gek wordt, biedt de Nike Air VaporMax Verkoop in feite een line-up van 'Best Hits'. In navolging van de 'Oreo'-kleurstelling die eerder vanochtend werd onthuld, zal het silhouet zich verkleden in nog een ander voedsel-geïnspireerd schema. Absoluut een van de smakelijkere uitvoeringen van het model, de "Oatmeal" - zoals we het liever noemen - weeft zijn Flyknit-bovenwerk met op crème gebaseerde draden.

In plaats daarvan kiest het ervoor om het verleden van Nike in het algemeen te vieren, met twee oranje tinten die bijna synoniem zijn met de opdruk zelf. Kopen Nike Air VaporMax En terwijl zwarte neutrale kleuren zich elders kleden - bovenop het suède spatbord, volledig getinte Vapormax-bubbels en synthetische basis - is de geest nog steeds waarneembaar dankzij het vergulde accessoire van de vetereenheid en het vintage-geïnspireerde insigne van het tonglabel.

www.onlinekopenshoe.com

Posted in Sport News on June 11 at 08:41 AM

Comments (0)

No login