Schweiz Trøje


fodboldtrøjer


Premier League diskuterer ikke muligheden for en afbrydelseSchweiz Trøje, England Trøje, Wales Trøje, Kroatien Trøje

ingen klub har bragt største udvalg af fodboldtrøjer de mulige ni vikarer

 

Premier League diskuterer ikke muligheden for en afbrydelse for at standse sæsonen midt i en stigning i sager om coronavirus i spillet.

Ingen klub har bragt forslaget til ligaen, på trods af West Brom-chef Sam Allardyce, der opfordrer til en pause i kampagnen for at forsøge at reducere antallet af sager.

Manchester United-chef Ole Gunnar Solskjær satte dog spørgsmålstegn ved de logistiske konsekvenser af at gennemføre den allerede overbelastede sæson, hvis kampagnen blev sat på pause.

Det kommer efter, at Premier League bekræftede 18 positive coronavirus-tests blandt spillere og personale i sin seneste testrunde - det hidtil højeste tal i sæsonen.

Schweiz Trøje

Manchester Citys ligatur til Everton mandag blev udsat timer før start på grund af flere positive sager i bylejren.

england trøje

Fulhams Premier League-kamp i Tottenham onsdag aften blev også aflyst på grund af et udbrud af coronavirus i klubben.

Wales trøje

Premier League-klubber er ikke planlagt til at mødes igen indtil januar, med beslutninger som at stoppe sæsonen kræver støtte fra mindst 14 klubber.

Kroatien trøje

At holde coronavirus ude af den engelske topflyvning, selv med strenge begrænsninger på plads, vil vise sig umuligt, mens virussen cirkulerer i den generelle befolkning, mener Burnley-manager Sean Dyche og siger, at hvis situationen blev værre, ville det være nødvendigt at 'håndteres i overensstemmelse hermed' uden eksplicit at bakke en pause.

Brighton-manager Graham Potter sagde efter sin holds 1-0 nederlag for Arsenal, at fodbold skal gøre det rigtige, og han vil med glæde følge med råd.

Sheffield United bekræftede, at de havde registreret et antal positive coronavirus-tests efter deres seneste testrunde.

Blades-chef Chris Wilder afslørede forud for deres kick-off på Burnley på tirsdag, at klubben havde set 'et par' spillere og 'fire eller fem baglokale-personale' teste positive.

Wilder sagde, at hverken han eller klubben så ud til at få spillet forsinket, på trods af kun at nævne syv af de mulige ni vikarer.Posted in Sport News on June 05 at 04:41 AM

Comments (0)

No login