Witte Dakverf Van Cool Roofing en Voordelen Van Het Gebruik

Amerikaanse wetenschappers stelden witte dakverf voor om de zonnestralen te weerkaatsen. Witte daken kunnen een manier zijn om beter om te gaan met klimaatverandering. De indrukwekkende resultaten van jarenlang testen van de effectiviteit van witte daken in diverse materialen die ertoe hebben geleid dat de American Association of Heating, Refrigeration and Air Conditioning Engineers in 1999 het concept van koel dak formeel erkende. Nu is deze techniek steeds populairder geworden in verschillende landen van de wereld, vooral in regio's met een warm klimaat. Het is een dakbedekkingssysteem dat de energieprestatie van daken aanzienlijk verbetert.

Een oppervlak met een hoge zonnereflectie reflecteert het grootste deel van de invallende zonnestraling en daardoor blijft het oppervlak koeler. Hittegolven en temperatuurstijgingen in de zomer kunnen uw daken bederven en warmte in het gebouw veroorzaken. Je dak wit of witte dakverf schilderen met een coole dakverf komt tegenwoordig steeds vaker voor in Europese landen.

Volgens deskundigen absorbeert een zwart dak de zonnestralen en kan het tot bijna 50 graden Celsius boven de omgevingstemperatuur leiden. Als de buitentemperatuur 30 graden Celsius is, kan het op het dak oplopen tot 80 graden Celsius. De warmte van het verwarmde dak wordt binnen in het gebouw overgedragen, waardoor de temperatuur in het pand stijgt en het gebruik van complexe en dure koel- en airconditioningsystemen wordt gedwongen.

Kopen Witte Dakverf Producten Van Cool Roofing

Sterk reflecterende dakbedekking door het lichtgekleurde materiaal zal op een aantal manieren nuttig zijn: het absorbeert minder zonne-energie in vergelijking met donkere dakbedekking. Witte dakverf is op een aantal manieren gunstig – voornamelijk voor een aanzienlijke verlaging van de airconditioningkosten tijdens het hete seizoen en om het microklimaat binnenshuis te verbeteren. Het is ook de juiste manier om de levensduur van het dak te verlengen en de marktwaarde van gebouwen te verhogen. Het is de juiste manier om de lokale luchttemperatuur in een stad of gemeente te verlagen en de hoeveelheid warmte die door de atmosfeer wordt opgehoopt te verminderen, waardoor de klimaatverandering wordt vertraagd.

Het is een zeer lichte kleur – bij voorkeur wit en kan de vorm hebben van verf, membraan, behandeld metalen oppervlak en groendak. Koele dakbedekking kan worden toegepast op verticale wanden of airconditioningsystemen. Op een dak uitgerust met fotovoltaïsche panelen wordt ook een indirect voordeel behaald in de prestaties van het paneel zelf. U moet de details doornemen en uw bestelling dienovereenkomstig plaatsen voor het beste assortiment Witte dakverf en een complete gids krijgen.
Posted in Business News on May 19 at 07:50 AM

Comments (0)

No login